Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Βουλή: Oρκίστηκε βουλευτής Χανίων ο Γιάννης Κασσελάκης

Βουλή: Oρκίστηκε βουλευτής Χανίων ο Γιάννης Κασσελάκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα αντικαταστήσει στον αείμνηστο Μανούσο Βολουδάκη

Το νενομισμένο όρκο έδωσε ο Ιωάννης Κασσελάκης, που θα αντικαταστήσει στον αείμνηστο Μανούσο Βολουδάκη, ως βουλευτής Χανίων.

Ο γιατρός Γιάννης Κασσελάκης, ο οποίος ήταν δεύτερος επιλαχών, δέχτηκε να αναλάβει τη θέση που έμεινε κενή, λόγω του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη.

Πριν την ορκωμοσία του κ. Κασσελάκη, ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου ανέγνωσε, ενώπιον της Oλομέλειας, την επιστολή του υποψηφίου βουλευτή Χανίων Δημήτρη Φραγκάκη.

«Παρόλο που στις εκλογές του 2019 ήμουν πρώτος επιλαχών, δεν θα αναλάβω την έδρα στο νομό Χανίων, λόγω των σημαντικών υποχρεώσεών μου στον ΕΟΤ, αλλά και την ήδη δεδηλωμένη απόφαση να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Φραγκάκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φρίκη στα Πατήσια: Ζευγάρι κατηγορείται ότι άρπαξε και βίασε 12χρονη

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και ξάφριζαν ηλικιωμένους