Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Επιστολή Γεραπετρίτη στους αρχηγούς των κομμάτων για την τραγωδία των Τεμπών

tempi
Επιστολή Γεραπετρίτη στους αρχηγούς των κομμάτων για την τραγωδία των Τεμπών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ορίστηκαν από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι μεταβατικοί πρόεδροι-διευθύνοντες σύμβουλοι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Επιστολή προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων απέστειλε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, με την οποία τίθεται στη διάθεσή τους προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Παράλληλα, ο κ. Γεραπετρίτης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, και τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γεώργιο Βλάχο, με την οποία τίθεται στη διάθεση της Επιτροπής προς ενημέρωση σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ορίστηκαν οι μεταβατικοί πρόεδροι-διευθύνοντες σύμβουλοι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ   

Εν τω μεταξύ, τους μεταβατικούς προέδρους-διευθύνοντες συμβούλους σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τερεζάκης, συγκοινωνιολόγος, σήμερα τεχνικός σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παληός, πολιτικός μηχανικός, σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ.

Οι ανωτέρω αναλαμβάνουν μεταβατικά αυτές τις θέσεις έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί προς τούτο δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Πρωτότυπη ιδέα εξοικονόμηση ενέργειας από μαθητές στην Καλαμαριά

Στο Ταμείο Ανάκαμψης πρόσθετα έργα 161 εκατ. ευρώ για βελτίωση οδικής ασφάλειας