Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Οικονόμου: Ο Τσίπρας επανέλαβε ουρανομήκη ψέματα - Δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια

Οικονόμου: Ο Τσίπρας επανέλαβε ουρανομήκη ψέματα - Δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια» επισημαίνει ο Γιάννης Οικονόμου

Για ουρανομήκη ψέματα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μία ομιλία του, τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την 4ετία. Καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα, γιατί δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου. «Η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος πρωθυπουργός υπήρξε» συνεχίζει ο κ. Οικονόμου και συμπληρώνει: «Κι η αλήθεια των γεγονότων δείχνει ότι δεν έχει τίποτα χρήσιμο να εισφέρει στο αύριο, γιατί υστερεί σε κάθε επίπεδο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια. Θα καταλάβει ότι απέναντι στην υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού μας αλλά και τη περιφρόνηση της πραγματικότητας η Ελλάδα θα προχωρήσει τολμηρά, σταθερά, μπροστά».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλείνει την δήλωσή του με ένα υστερόγραφο:

«ΥΓ. Αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. Δεν το έκανε. Επέλεξε να μην σταθεί απέναντι τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βιασμός 12χρονης: Έδωσε στοιχεία για άλλα δέκα πρόσωπα σε νέα της κατάθεση

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε ξανά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του δήμου Θέρμης