Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οικονόμου: Η Ελλάδα άφησε πίσω της το χθες και βαδίζει τολμηρά και δυνατά μπροστά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Η Ελλάδα άφησε οριστικά πίσω της το επαχθές χθες και βαδίζει, τολμηρά και δυνατά, μπροστά», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Το δίλημμα των εκλογών είναι μπροστά ή πίσω, πρόοδος ή αντιδραστικότητα. Και οι πολίτες το έχουν κατανοήσει απόλυτα. Η Ελλάδα του 2019 και η Ελλάδα του 2023 δείχνουν ξεκάθαρα τους δύο πόλους του διλήμματος», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

«Από τη μια η Ελλάδα της ανεργίας, της υπανάπτυξης, των οφειλομένων συντάξεων, της διεθνούς ανυποληψίας, της τεχνολογικής υστέρησης, του χάους στο μεταναστευτικό. Από την άλλη η Ελλάδα της ανάπτυξης, της μειωμένης ανεργίας, της μείωσης των φόρων, του αυξημένου βασικού μισθού, της διεθνούς ισχύος, των συντάξεων που αποδίδονται σε δύο μήνες, των ισχυρών συνόρων. Η Ελλάδα άφησε οριστικά πίσω της το επαχθές χθες και βαδίζει, τολμηρά και δυνατά, μπροστά», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ