Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Απόφαση για ντιμπέιτ: Ποιοι θα συμμετέχουν - Η πιθανή ημερομηνία, τι αλλάζει

Απόφαση για ντιμπέιτ: Ποιοι θα συμμετέχουν - Η πιθανή ημερομηνία, τι αλλάζει
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πότε αναμένεται να διεξαχθεί το ντιμπέιτ

Τη διεξαγωγή ενός debate μεταξύ των αρχηγών των πέντε κομμάτων που εισήλθαν στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου αποφάσισε πριν από λίγο η διακομματική επιτροπή.

Δε θα είναι παρών έτσι σε σύγκριση με το πρώτο ντιμπέιτ ο Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς το ΜέΡΑ25 δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Στη συνεδρίαση, που πραγματοποίηθηκε υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού, ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην άποψη ότι πρέπει να γίνουν δύο debate, ένα μεταξύ όλων των αρχηγών και ένα μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, τα κόμματα συμφώνησαν στο ένα debate με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγή του τη 15η Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ στη διακομματική συμφωνήθηκε ότι το debate θα έχει την ίδια δομή, αλλά θα έχει κάποιες αλλαγές ως προς τις θεματικές ενότητες και τον χρόνο που θα έχουν στη δάθεσή τους οι αρχηγοί. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Νέα έργα από αύριο στη Μουδανιών – Πού θα κλείσουν λωρίδες

Στη Θεσσαλονίκη από αύριο ο Κουτσούμπας – Θα κάνει διήμερη επίσκεψη