Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ σε Γρεβενά και Φλώρινα

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της ΝΔ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Διήμερη επίσκεψη στους νομούς Γρεβενών και Φλώρινας πραγματοποίησε κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, υποψήφιο βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μάκη Βορίδη και την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο των επισκέψεων της ΝΔ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας στον νομό Γρεβενών ο κ. Βορίδης και η κ. Ασημακοπούλου, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα, όπου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Συγκεκριμένα, τα στελέχη επισκέφθηκαν τις περιοχές Δεσκάτη, Καρπερό, Κνίδη, Κιβωτό, Ροδιές. Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώθηκε με ανοιχτή ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Γρεβενών, παρουσία πλήθους κόσμου.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας τους στη Φλώρινα, οι κ.κ. Βορίδης και Ασημακοπούλου, επισκέφθηκαν τη δημοτική αγορά του Αμυνταίου, όπου συνομίλησαν με επαγγελματίες και καταναλωτές, συναντήθηκαν με μέλη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών της περιοχής, συμμετείχαν σε διευρυμένη σύσκεψη με φορείς στο Δημαρχείο Αμυνταίου, επισκέφθηκαν τη βιομηχανική περιοχή και είδαν από κοντά τις μονάδες Μπέλλη και Tottis, συζήτησαν με πολίτες στους οικισμούς Αμμοχώρι και Μελίτη ενώ πραγματοποίησαν επίσκεψη και στον μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος. Το πρόγραμμα των στελεχών ολοκληρώθηκε με ανοιχτή ομιλία στην πόλη της Φλώρινας. 

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων o πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Βορίδης τόνισε: «Συναντήσαμε από κοντά και συζητήσαμε με πολίτες των δύο νομών, με επαγγελματίες και με στελέχη καταγράφοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξή τους αλλά και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κάθε μίας. Βέβαια το βασικό ζήτημά μας ήταν το θέμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ήταν τα μεγάλα θέμα που έχουμε να επιλύσουμε σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο και το βασικό επίδικο είναι να υπάρχει αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας τα επόμενα χρόνια. Η Νέα Δημοκρατία είχε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στις προηγούμενες εκλογές, πάρα ταύτα χρειάζεται να υπάρξει μία καθαρή και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μπορέσει να συγκροτηθεί μία αυτοδύναμη κυβέρνηση ώστε να συνεχίσουμε το έργο της πρώτης τετραετίας και να αντιμετωπίσουμε μία σειρά από προκλήσεις και ζητήματα που υπάρχουν μπροστά μας. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και δε θεωρώ ότι πρόκειται να εγκλωβιστεί κάποιος στη λογική μιας χαλαρής ψήφου. Είναι καινούργιες εκλογές και οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμετάσχουν, μιας και οι κάλπες είναι άδειες». 

Από την πλευρά της η ευρωβουλευτής κ. Ασημακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ με τον Μάκη Βορίδη, τα Γρεβενά και τη Φλώρινα, δύο περιοχές με ξεχωριστή ομορφιά και πλούσια ιστορία. Εδώ, όπου με την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων δεν είναι ένα σύνθημα, αλλά παίρνει σάρκα και οστά. Για τα Γρεβενά, το επενδυτικό σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία, με εξασφαλισμένα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, εκσυγχρονίζει τις τουριστικές υποδομές και δίνει νέα πνοή στην τεράστια προοπτική. Όμως η περιφερειακή ανάπτυξη είναι, ήδη, πραγματικότητα και στη Φλώρινα με την αύξηση του ΑΕΠ και την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων. Αυτά τα 4 χρόνια έγιναν πολλά. Ζητούμε να μας δώσετε μια καθαρή, ισχυρή εντολή να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

NASA: Επιτυχημένη η αποστολή του σκάφους «Οδυσσέας» - Στέλνει δεδομένα στη Γη
Ο «Οδυσσέας» «εξακολουθεί να συλλέγει ηλιακή ενέργεια στη Σελήνη, επιτρέποντας στους ελεγκτές πτήσης να λαμβάνουν δεδομένα από την περιοχή του νότιου...
NASA: Επιτυχημένη η αποστολή του σκάφους «Οδυσσέας» - Στέλνει δεδομένα στη Γη