Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου

Νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου – Από όλες τις παρατάξεις στηρίχτηκε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης είναι από σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 ο νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ). O Λάζαρος Κυρίζογλου στηρίχθηκε από όλες τις παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, μέχρι πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κορυφαίου συλλογικού οργάνου του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης εκλέχθηκε σήμερα σε μυστική ψηφοφορία των 31 μελών του ΔΣ, ως ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό θα μείνει σήμερα το βράδυ περιοχή στο δήμο Ωραιοκάστρου

Επίθεση με αυτοκίνητο και μαχαίρι στο Τελ Αβίβ - Επτά τραυματίες, οι 3 σοβαρά (VIDEO)