Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η κακοκαιρία αλλάζει το πρόγραμμα Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ – Δεν πάει στον Έβρο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επισκεφθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία και οι καταστροφές που αυτές έχουν επιφέρει, αλλά και οι εικόνες σε άλλες περιοχές της χώρας, της Αττικής συμπεριλαμβανομένης, λίγες μέρες μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, οδηγούν σε αναπροσαρμογή του σχεδιασμού για τη ΔΕΘ που έκανε το Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού επανασχεδιάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί αύριο στον Έβρο όπως ήταν προγραμματισμένο. Τις επόμενες ώρες θα γίνει αξιολόγηση στην Πολιτική Προστασία και θα διαμορφωθεί εκ νέου το πρόγραμμα του πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επισκεφθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις 11:00 στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»