Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Κικίλια ενόψει της νέας κακοκαιρίας

vroxi-kakokairia
Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Κικίλια ενόψει της νέας κακοκαιρίας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ποιοι θα μετέχουν στην έκτακτη σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία - Ανησυχία για τη Θεσσαλία

Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, για την κακοκαιρία που αναμένεται στη χώρα.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης θα τεθούν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας, μεταξύ αυτών και τη Θεσσαλία, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Ποιοι θα μετέχουν στην έκτακτη σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία

Στη σύσκεψη θα μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης και Γιάννης Μπρατάκος, καθώς και τα υπουργεία Εσωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών, Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Υγείας, Τουρισμού, Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας. Επιπλέον, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΓΕΕΘΑ, των Περιφερειών της χώρας, της ΚΕΔΕ, του ΔΕΔΔΗΕ, της ΕΜΥ, μετεωρολόγοι, καθώς και εκπρόσωποι των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται η δίκη για οδηγό και συνοδό που ξέχασαν ΑμΕΑ σε λεωφορείο

Λάρισα: Θρίλερ με τον ψαρά που αγνοείται στη Λίμνη Κάρλα - Αγωνιά όλο το χωριό