Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα εξακολουθεί να στηρίζει το «Σπίτι του Αγωνιστή»

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους φιλοξενούμενους και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, το ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «Σπίτι του Αγωνιστή» όπου αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους φιλοξενούμενους και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Δ. Κουτσούμπας ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά, να είναι ευτυχισμένο το 2024 για το καλό του λαού μας», γιατί όπως τόνισε, «υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, δύσκολες καταστάσεις και στη χώρα μας, στην Ευρώπη, στην ευρύτερη περιοχή, οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι μαίνονται στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία, σε άλλες περιοχές του κόσμου, οι λαοί δολοφονούνται για τα συμφέροντα των λίγων, των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και εμείς, ακριβώς, είμαστε εδώ για να παλέψουμε, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας να σταματήσει αυτό το μακελειό των πολέμων, των επεμβάσεων στις οποίες συμμετέχει και η χώρα μας, για να ανοίξουμε έναν καλύτερο δρόμο για τους λαούς, για όλες τις ηλικίες των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ μετέφερε στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος τον «θερμό χαιρετισμό της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος» λέγοντας πως «ξέρετε ότι το ΚΚΕ τιμά, σέβεται και προσφέρει ό,τι είναι δυνατό σε όλους εσάς, σε όλους όσοι πάλεψαν μία ζωή για τα ιδανικά του κόμματος, για τα ιδανικά της Αντίστασης, είτε στα χρόνια της Κατοχής είτε στα χρόνια του Εμφυλίου και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, είτε στη συνέχεια τις δεκαετίες των μεγάλων λαϊκών δημοκρατικών αγώνων του λαού και της νεολαίας τη μετεμφυλιακή περίοδο, είτε ως αγωνιστές της πάλης ενάντια στη δικτατορία, είτε τα τελευταία 50 χρόνια από το μετερίζι των νέων λαϊκών ταξικών αγώνων, σε συμπόρευση, στο πλάι, μαζί με το ΚΚΕ. Τιμάμε όλους εσάς που είστε πραγματικά αγωνιστές της ζωής, αγωνιστές όχι μόνο στους ταξικούς πολιτικούς αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες, αλλά και ο καθένας αγωνιστής στο δικό του μετερίζι, με βάση τη δουλειά του, είτε στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα είτε στο αγροτικό κίνημα, όσοι ζήσατε στην επαρχία, είτε στο κίνημα των αυτοαπασχολουμένων είτε των καλλιτεχνών, όπως η αγαπημένη μας συντρόφισσα η Μπέτυ Βαλάση, που είναι σήμερα μαζί μας. Όλοι οι αγωνιστές έδωσαν τα πάντα για το καλό αυτού του τόπου, όπως άλλωστε και το ίδιο το ΚΚΕ πράττει καθημερινά».

Τέλος, ο Δ. Κουτσούμπας διαβεβαίωσε πως το ΚΚΕ «θα εξακολουθεί να στηρίζει το Ίδρυμα, το Σπίτι του Αγωνιστή, έτσι ώστε να είναι λειτουργικό για να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να περνάνε όσο γίνεται πιο όμορφα και ευχάριστα τις μέρες τους στο ίδρυμα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξαφνικό «λουκέτο» για γνωστή εταιρεία στην Ελλάδα – Η ανακοίνωση, τι έχει συμβεί
Η γνωστή στοιχηματική εταιρεία αναστέλλει την λειτουργία της μέχρι νεωτέρας και θα κινηθεί δικαστικά κατά της κατάσχεσης λογαριασμών
Ξαφνικό «λουκέτο» για γνωστή εταιρεία στην Ελλάδα – Η ανακοίνωση, τι έχει συμβεί
thessaloniki-kafsonas-zesti
Δήμος Θεσσαλονίκης: Έκτακτα μέτρα για τον καύσωνα - Οι ανοιχτοί κλιματιζόμενοι χώροι
Θα είναι διαθέσιμοι για το κοινό μέχρι και την Τετάρτη – Πού βρίσκονται και για ποιες ώρες θα είναι ανοιχτοί
Δήμος Θεσσαλονίκης: Έκτακτα μέτρα για τον καύσωνα - Οι ανοιχτοί κλιματιζόμενοι χώροι