Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους: «Ο θείος και ο μπαμπάς σου είναι υπερήφανοι;»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την αποχώρησή του από τις Σπέτσες

Επίθεση κατά των δημοσιογράφων στο πνεύμα αυτής του Γιώργου Νταλάρα, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά την αποχώρησή του από τις Σπέτσες για το τριήμερο εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Αφού υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή με ανάρτησή του στην οποία του είπε «μπράβο», ο Παύλος Πολάκης όταν είδε τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν, τους είπε «μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι επέμειναν να ρωτούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το «μπράβο» σχετικά με την έκρηξη Νταλάρα, ο Παύλος Πολάκης ανέβασε τους τόνους: «Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι υπερήφανος γι' αυτό που κάνεις; Έλα παληκάρι μου».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι είπαν στον κ. Πολάκη ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και τρίτο γύρο επίθεσης λέγοντας «όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου γιατί ψάχνεις παραπολιτικά και τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό γι' αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική σκηνή, καλό σας βράδυ».

Δείτε το video:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα