Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποστολάκη: Ελλιπέστατη η δικογραφία που εστάλη στην εξεταστική για τα Τέμπη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η ίδια τόνισε ότι δεν μπορούν να βγουν πορίσματα χωρίς κρίσιμους μάρτυρες, γεγονός που η πλειοψηφία θα επιμείνει να αρνείται.

Ελλιπέστατη χαρακτηρίζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, τη δικογραφία που εστάλη χθες από την εισαγγελία της Λάρισας στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη. 

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι επιλεκτικά έχουν σταλεί στοιχεία με αποτέλεσμα η δικογραφία να εισφέρει ελάχιστα στην εξεταστική.

Η ίδια τόνισε ότι δεν μπορούν να βγουν πορίσματα χωρίς κρίσιμους μάρτυρες, γεγονός που η πλειοψηφία θα επιμένει να αρνείται.

«Η επιτροπή αυτή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί και να βγουν πορίσματα αν δεν έρθουν κρίσιμοι μάρτυρες. Δεν έχω καμιά ελπίδα ότι η πλειοψηφία θα σπεύσει να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες για τη διαλεύκανση της αλήθειας» πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ