Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αναφορά του Νίκου Δένδια

«Ο πρωθυπουργός των Τεμπών, των υποκλοπών, των διαρροών προσωπικών δεδομένων και της ανασφάλειας δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την αναφορά που έκανε ο Νίκος Δένδιας στο συνέδριο της ΝΔ, για επανίδρυση του κράτους.

«Είκοσι χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επαναφέρει ως διακύβευμα την επανίδρυση του κράτους. Το σύνθημα, δηλαδή, με το οποίο ξεκίνησε η ΝΔ την κυβερνητική της θητεία το 2004. Το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ διαπιστώνει σήμερα, ενώπιον του συνεδρίου της, ότι το κράτος χρειάζεται επανίδρυση, μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, λέει πολλά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει ότι «δυστυχώς όμως για τον τόπο, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για καμία επανίδρυση. Μόνο για περαιτέρω απορρύθμιση, την οποία επιτελεί με γοργούς ρυθμούς».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Λονδίνο: Χάος στο Χίθροου - Συγκρούστηκαν δυο αεροπλάνα

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες από Απρίλιο: Πού έφτασε τους 30 βαθμούς