Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πρώτη η Νέα Αριστερά στον Δενδροπόταμο - Τέταρτη η ΝΔ

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων μετά τις χθεσινές ευρωεκλογές

Η Νέα Αριστερά, δηλαδή το κόμμα που προέκυψε έπειτα από την αποχώρηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στην ευρωβουλή, μετά από τις χθεσινές ευρωεκλογές. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το κόμμα κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ψήφους σε ένα δημοτικό διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα σχετικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η Νέα Αριστερά πήρε την πρώτη θέση στο εκλογικό διαμέρισμα Δενδροποτάμου το οποίο υπάγεται στη δημοτική ενότητα Μενεμένης του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Με την καταμέτρηση των ψήφων να έχει ολοκληρωθεί, η Νέα Αριστερά πήρε ποσοστό 20,19%, λαμβάνοντας συνολικά 109 ψήφους, με την Ελληνική Λύση να ακολουθεί με ποσοστό 19,07% και 103 ψήφους.

nea_aristera_dendropotamos.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία (σχεδόν) παραγγελιά
Σίγουρα είναι ευχάριστο και για την πόλη μας, αλλά και το ίδιο το άθλημα, να διακρίνεται κάποιος άλλος εκτός από τον Παναθηναϊκό
Μία (σχεδόν) παραγγελιά