Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Περικοπή μισθού στον Παύλο Πολάκη - «Νιώθω ντροπή» είπε ο Τασούλας

Περικοπή μισθού στον Παύλο Πολάκη - «Νιώθω ντροπή» είπε ο Τασούλας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ποινή του προέδρου της βουλής στον ανεξάρτητο βουλευτή

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγη ώρα, ο Παύλος Πολάκης δεν ανήκει πλέον στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αφού ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στη διαγραφή του μετά τη λεκτική του επίθεση εις βάρος συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε τη λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του βουλευτή Χανίων για το περιστατικό. 

Μετά το συμβάν ο πρόεδρος της βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας έκανε γνωστή την ποινή που επέβαλε στον Παύλο Πολάκη. Αρχικά ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι «ντρέπομαι που ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους». 

Στη συνέχεια ο κ. Τασούλας ανακοίνωσε την περικοπή του μισθού του ανεξάρτητου βουλευτή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν συνεχίσει, θα βοηθήσει πολύ με τη χυδαιότητα τα οικονομικά της χώρας. Θα έχουμε και αυστηρότερα μέτρα εάν συνεχίσει».

«Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να βυθίζει διαρκώς την εικόνα μας προς τον βούρκο του. Θα εξαντλήσω τη βαρύτητα του Κανονισμού της Βουλής» τόνισε ο κ. Τασούλας. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τασούλας για Πολάκη: Απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό - Ποια ποινή του επέβαλε

Απάντηση Γιαννακοπούλου σε Αποστολάκη: «Το ΠΑΣΟΚ δεν αποκλείει δυνάμεις»