Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κασσελάκης: «Ο πρωθυπουργός ξέχασε τις λέξεις ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Όποιος έχει τα αυτιά ορθάνοιχτα στις παρακολουθήσεις, ξέρει να κλείνει τα μάτια στη συγκάλυψή τους» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης

Η καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος». 

«Αν όντως θεωρούσε δικαίωση το πόρισμα του Αρείου Πάγου, θα πανηγύριζε για την απόδοση δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης. 

Αναλυτικά το μήνυμά του: 

Στο καθιερωμένο κυριακάτικο κατεβατό του -ανασκόπηση της εβδομάδας- ο πρωθυπουργός ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος. Αν όντως θεωρούσε δικαίωση το πόρισμα του Αρείου Πάγου (όπως ο ανιψιός Δημητριάδης και ο παραγιός Άδωνις), θα πανηγύριζε για την «απόδοση δικαιοσύνης».

Εκείνος όμως αποσιωπά το θέμα. Γιατί άραγε; Μα επειδή εκείνος ξέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο κουκούλωμα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Και δε θέλει να το υπενθυμίσει ή να το «ξυπνήσει» στις συνειδήσεις των πολιτών. Όποιος έχει τα αυτιά ορθάνοιχτα στις παρακολουθήσεις, ξέρει να κλείνει τα μάτια στη συγκάλυψή τους. Mission accomplished. Επόμενη αποστολή: δικαστική συγκάλυψη Τεμπών. Ελλάδα 2.0.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα ξεχωριστό «Δείπνο της Γειτονιάς» σε υπαίθριο χώρο σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Μια διαφορετική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ένα ξεχωριστό «Δείπνο της Γειτονιάς» σε υπαίθριο χώρο σήμερα στη Θεσσαλονίκη