Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για επιδότηση στο ρεύμα: «Κοροϊδία» των πολιτών με «ελεημοσύνη» 8 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ για επιδότηση στο ρεύμα: «Κοροϊδία» των πολιτών με «ελεημοσύνη» 8 ευρώ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η κυβέρνηση αδιαφορεί εσκεμμένα για την ακρίβεια»

Για «κοροϊδία» των πολιτών με «ελεημοσύνη» 8 ευρώ επιδότησης στους λογαριασμούς του ρεύματος, κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνηθίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες, και το έκανε για μια ακόμη φορά, με την ‘ελεημοσύνη’ των 8 ευρώ (το πολύ...) στους λογαριασμούς του ρεύματος», σημειώνοντας ότι «όπως αποδεικνύεται, η πολυδιαφημισμένη από τα πρόθυμα ΜΜΕ επιδότηση στις τιμές του ρεύματος δεν θα ξεπεράσει τα 1,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα, κι αυτό για τις πρώτες 500, που σημαίνει πως η μέγιστη επιδότηση θα φτάσει τα 8 ευρώ» και σχολιάζει: «Στην πράξη, η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών θα έρθει αντιμέτωπη με φουσκωμένους λογαριασμούς, ενώ τα ‘παιχνίδια’ των εταιρειών ενέργειας με τη χονδρεμπορική τιμή αλλά και με τις λαβυρινθώδεις διακυμάνσεις των περίφημων μπλε, πράσινων και κίτρινων τιμολογίων συνεχίζονται».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αδιαφορεί εσκεμμένα για την ακρίβεια που ταλαιπωρεί τους πολίτες παντού: στα σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές (ενδεικτικές οι αυξήσεις σε φρούτα και λαχανικά), στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ρεύμα». Σχολιάζει καταληκτικά ότι είναι «δικαίωμά της να πιστεύει πως η ”θερινή ραστώνη” θα επισκιάσει την αδράνειά της, αλλά ας μην ξεχνά πως η συσσωρευμένη δυσαρέσκεια κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Και οι ελεημοσύνες δεν θα επαρκούν για να την αναχαιτίσουν...».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Google: Έφεση στην απόφαση που την έκρινε ένοχη για μονοπωλιακές πρακτικές

Καμπανάκι από ΠΟΥ για κορωνοϊό – Ως και 20 φορές υψηλότερη η κυκλοφορία του ιού