Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Περιπέτεια υγείας είχε ο Γιώργος Αυτιάς – Οι ευχές από το κανάλι του ΣΚΑΪ

Το αποκάλυψε ο Νίκος Ανδρίτσος στον αέρα του ΣΚΑΪ

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Αυτιάς, όπως αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο Νίκος Ανδρίτσος. Ο Νίκος Ανδρίτσος έστειλε τις ευχές και τα χαιρετίσματά του στον Γιώργο Αυτιά μέσα από την «Πρωινή Ενημέρωση».

Ο ευρωβουλευτής πλέον με τη ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς είχε περάσει βαριά πνευμονία και είχε χρειαστεί να νοσηλευθεί για ένα διάστημα, αλλά πλέον η περιπέτεια υγείας του έχει λάβει τέλος.

«Ο Γιώργος Αυτιάς, ο συνάδελφός μας και πλέον ευρωβουλευτής, είναι και τηλεθεατής μας και μου στέλνει και μηνύματα, να πούμε και την καλημέρα μας.

Να του ευχηθούμε και περαστικά, γιατί πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του ο Γιώργης, αλλά τέλος καλό όλα καλά, οπότε καλημέρα στον Γιώργο Αυτιά και τις Βρυξέλλες πλέον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρίτσος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ