Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο Βερολίνο ο Ν. Παναγιωτόπουλος για τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Μετανάστευση

Ο υπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί για τα κρίσιμα ζητήματα της παράτυπης μετανάστευσης, της διακίνησης μεταναστών, της εμπορίας ανθρώπων και του οργανωμένου εγκλήματος

Στο Βερολίνο ταξιδεύει τη Δευτέρα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Ν. Παναγιωτόπουλος προκειμένου να λάβει μέρος σε υψηλού επιπέδου Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Μετανάστευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, στο πλαίσιο της διάσκεψης, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναμένεται να έχει σημαντικές διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του, συμπεριλαμβανομένων των υπουργών της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την Τρίτη, ο υπουργός θα συμμετάσχει στο Συνέδριο «Western Balcans Summit 2024». Ο υπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί για τα κρίσιμα ζητήματα της παράτυπης μετανάστευσης, της διακίνησης μεταναστών, της εμπορίας ανθρώπων και του οργανωμένου εγκλήματος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει βίντεο λίγο μετά την φονική έκρηξη – Μεγάλες ζημιές στην περιοχή
Έκρηξη βόμβας με νεκρή 38χρονο στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο καταγράφει τις στιγμές ακριβώς μετά την έκρηξη
Θεσσαλονίκη: Σοκάρει βίντεο λίγο μετά την φονική έκρηξη – Μεγάλες ζημιές στην περιοχή