Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κασσελάκης για Πολάκη: «Θα τρελαθούμε τελείως»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πώς σχολίασε ο κ. Κασσελάκης τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε απόψε την παράσταση 18/9 συνοδευόμενος από την αγωνίστρια του Πολυτεχνείου, Μέλπω Λεκατσά.

Προσερχόμενος στο Θέατρο ο Στέφανος Κασσελάκης και μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε «Είναι δυνατόν να βλέπουμε ακόμα φασισμό στην χώρα μας και αντιδημοκρατικές πρακτικές; Είναι δυνατόν να βλέπουμε ρατσισμό; Ομοφοβία; Είναι καιρός να γίνουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα» σημείωσε ενώ ερωτώμενος για όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στην ΠΓ κι αφού χρειάστηκε αρχικά να του διευκρινίσουν οι δημοσιογράφοι τι ακριβώς ειπώθηκε απλά γέλασε και σημείωσε «θα τρελαθούμε τελείως».

Το «18/9» είναι ένας μονόλογος αγωνίας και αγώνα. Στο επίκεντρο βρίσκεται η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η εμβληματική δίκη για τη ναζιστική οργάνωση. Στοιχεία από αληθινές μαρτυρίες και πραγματικά περιστατικά μπλέκονται μέσα από τη μυθοπλασία με το κοινωνικό ψυχογράφημα ενός κοριτσιού (Δώρα Χρυσικού) που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σ’ ένα ακροδεξιό έγκλημα με αποτέλεσμα να αλλάξει η ζωή της και να βρεθεί μπροστά σε αδυσώπητα διλήμματα. Σκηνοθετεί ο Κοραής Δαμάτης σε κείμενο του ίδιου και της Μαρίας Λούκα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η όπερα του Πουτσίνι αποτελεί την κεντρική παραγωγή του αγαπημένου θεσμού - Τι αναφέρουν οι συντελεστές
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου