Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανδρουλάκης για γερμανικές αποζημιώσεις: «Στην ιστορία δεν χωρούν παραγραφές»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Αποτελεί ζωντανή και δίκαιη ιστορική αξίωση της πατρίδας μας» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ανάρτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας ότι «αποτελεί ζωντανή και δίκαιη ιστορική αξίωση της πατρίδας μας». 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ - Βάλτερ Στάινμαϊερ είπε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ότι «το θέμα θεωρείται λήξαν». 

Αναλυτικά το μήνυμά του Νίκου Ανδρουλάκη: 

«Το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων για τις ναζιστικές θηριωδίες που διαπράχθηκαν εναντίον της πατρίδας μας, παραμένει ανοικτό και εκκρεμές ως σήμερα. Αποτελεί ζωντανή και δίκαιη ιστορική αξίωση της πατρίδας μας, που η κυβέρνηση οφείλει να εγείρει και να διεκδικεί σε κάθε ευκαιρία πολιτικού διαλόγου με τη Γερμανία. Τίποτα δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί. Στην ιστορία δεν χωρούν παραγραφές».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει
Ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του Fly Over
Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει