Νέα ανάρτηση έκανε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στους πολίτες που εκλέχθηκαν στο συνέδριο το οποίο αναμένεται να αρχίσει σήμερα.
Ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «επιδιώκουν επεισόδια για να ξεπλύνουν την ντροπή τους και να διαχύσουν τις ευθύνες» ενώ τόνισε ότι «οι στιγμές είναι κρίσιμες».
Αναλυτικά:
«Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες:
-Καλώ όλες και όλους τους εκλεγμένους μας συνέδρους να είναι έξω από τον χώρο του συνεδρίου. Η Δημοκρατία θα πει ειρηνικά είμαι εδώ.
-Κάνω έκκληση σε όλες και όλους εσάς που έρχεστε από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και ταξιδέψατε χιλιόμετρα.
Κάνω έκκληση σε όλες και όλους εσάς που εκλεγήκατε σύνεδροι αλλά δεν σας έστειλαν sms ή mail και θα σας κόβουν στην είσοδο με το έτσι θέλω:
Να είστε ψύχραιμοι. Νηφάλιοι. Σας παρακαλώ, μην απαντήσετε σε προκλήσεις. Είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσουν. Επιδιώκουν επεισόδια για να ξεπλύνουν την ντροπή τους και να διαχύσουν τις ευθύνες. Η δημοκρατία δεν τσακώνεται για το δίκιο της. Η δημοκρατία υπερασπίζεται το δίκιο της ειρηνικά. Με πίστη, με πείσμα, με αγώνα. Αλλά πάντα ειρηνικά.
Μην ξεχνάτε: Η κοινή μας διαδρομή μόλις αρχίζει».
- Ποιο ήταν το πρώτο εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη – Πού βρίσκεται, τι είναι τώρα
- Θεσσαλονίκη: Στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού η Ζιλιέτ Μπινός (ΦΩΤΟ)
- Στο 2,4% τον Οκτώβριο ο πληθωρισμός – Πού βρέθηκαν οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
- Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων Πόθεν Έσχες
- Μαθητής 17 χρονών πήγαινε στο σχολείο με όπλο – Συνελήφθη και ο πατέρας του