Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολυτεχνείο: Στεφάνι κατέθεσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον Ν. Παππά

Θα δώσουμε τη μάχη παντού, και στη Βουλή και στους δρόμους, για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, για τη Δικαιοσύνη, τόνισε

Στεφάνι για τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, κατέθεσε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά, τον οποίο συνόδευσαν η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ράνια Σβίγκου και ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, καθώς επίσης βουλευτές και στελέχη.

Στην δήλωσή του ο Νίκος Παππάς σημείωσε: «Τιμάμε όσους αγωνίστηκαν για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Καλούμε τον ελληνικό λαό να συμμετέχει μαζικά στις εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου. Για να είναι το Ψωμί αρκετό για όλους. Για να είναι η Παιδεία δωρεάν για όλους. Για να μην ξαναδοκιμαστεί η Ελευθερία στην πατρίδα μας. Θα δώσουμε έναν αγώνα ασταμάτητο απέναντι στην ακροδεξιά η οποία επιχειρεί να ξανασηκώσει κεφάλι. Απέναντι όμως, και σε όσους επιθυμούν ο λαός μας να πέσει στη λήθη και να ξεχάσει το τι συνέβη στις σκοτεινές εποχές των περασμένων δεκαετιών. Θα δώσουμε τη μάχη παντού, και στη Βουλή και στους δρόμους, για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, για τη Δικαιοσύνη».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Τον τσάκωσαν με τις δύο χρυσές λίρες και κοσμήματα που είχε κλέψει νωρίτερα
Τα ανωτέρω κλοπιμαία, αξίας 6.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους
Χαλκιδική: Τον τσάκωσαν με τις δύο χρυσές λίρες και κοσμήματα που είχε κλέψει νωρίτερα