Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολάκης: «Η απώλεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι προσωρινή»

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή θα αντιδράσει και θα απαντήσει με μαζική συμμετοχή στις κάλπες» ανέφερε ο κ. Πολάκης

Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Τζάκρη και της Γιώτας Πούλου, λέγοντας πως «στέρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με εντολή του εξωχώριου Κασσελάκη». 

Παρόλα αυτά, ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει ότι η απώλεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι προσωρινή. 

Αναλυτικά: 

«Με εντολή του εξωχώριου Κασσελάκη, η Θεοδώρα Τζάκρη και η Γιώτα Πούλου στέρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης! Αυτό το στίγμα της προδοσίας για τις δύο κυρίες, που τις στήριξα σε πολλές φάσεις της προηγούμενης πενταετίας, θα είναι παντοτινό!

Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή θα αντιδράσει και θα απαντήσει με ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις κάλπες για εκλογή προέδρου. Το σχέδιο ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

ΥΓ: Η απώλεια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη σημερινή αποστασία των δύο βουλευτριών, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ!!!».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία