Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να λογοδοτήσει για τις προσαγωγές και την αστυνομική βία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωσή του κόμματος

«Για όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις προσαγωγές πριν την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Από το πρωί της Παρασκευής, στην Αθήνα έγιναν δεκάδες προληπτικές προσαγωγές ανθρώπων που θέλησαν να λάβουν μέρος στις διαδηλώσεις για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου».

Kι ακολούθως αναφέρει: «Η καταγγελλόμενη άσκηση τυφλής αστυνομικής βίας, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, και την προσαχθείσα δικηγόρο 'Αννυ Παπαρρούσου, συνιστά απαράδεκτη πρόκληση και προσβολή κάθε έννοιας ατομικών ελευθεριών. Η μέθοδος των προληπτικών προσαγωγών και μάλιστα αδιακρίτως, στοχεύει στη δημιουργία αίσθησης φόβου και τρόμου μέσα στην κοινωνία. Πρόκειται για κατασταλτικό λαϊκισμό, για τον οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει την απόλυτη ευθύνη και οφείλει να λογοδοτήσει γι' αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, να είναι βέβαιη ότι δεν θα καταφέρει να καταστείλει τον αγώνα της κοινωνίας για όσα αυτή θεωρεί σωστά και δίκαια».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλβανία: Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για το θέρετρο του Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα
«Δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα να σταματήσει η επένδυση όσο βρίσκομαι εγώ εδώ», δηλώνει ο Αλβανός πρωθυπουργός
Αλβανία: Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για το θέρετρο του Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα
Συναγερμός για 16χρονη μαθήτρια στην Πάτρα - Δεν γύρισε σπίτι της μετά το σχολείο
Οι δικοί της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της χωρίς αποτέλεσμα, γεγονός που τους οδήγησε να ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία
Συναγερμός για 16χρονη μαθήτρια στην Πάτρα - Δεν γύρισε σπίτι της μετά το σχολείο