Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κασσελάκης: «Αισθάνομαι προδομένος απ' τη σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα»

«Έκανα πάρα πολλά λάθη τακτικής ως πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ αλλά ποτέ δεν πρόδωσα τη βάση» είπε ο κ. Κασσελάκης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας κ. Στέφανος Κασσελάκης

Ο κ. Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στον Status FM 107,7 αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «προσωπικά αισθάνομαι προδομένος από τη σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα». 

Παράλληλα, είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον έχει καλέσει, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει. 

«Θεώρησα ότι το μοντέλο, όπως έχω δει και στην Αμερική, που σε μία κατάσταση ενός κόμματος με συνέχεια όλοι βοηθάνε και πάνε μπροστά, ε δεν το συνάντησα αυτό στις ευρωεκλογές. Το μισό κόμμα έκανε λευκή απεργία. Από εκεί και πέρα όμως ο σκοπός μου δεν ήταν ποτέ να είμαι διαχειριστής μιας κατάστασης, σκοπός μου ήταν να αλλάξουμε την κατάσταση στη χώρα και δεν κρύφτηκα για τον εαυτό μου και για τίποτα». 

Σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για τις τράπεζες, ο κ. Κασσελάκης τα χαρακτήρισε «χαστουκάκι» ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

Για το Κίνημα Δημοκρατίας δήλωσε πως είναι ένα συμμετοχικό κόμμα όπου ο κόσμος θα αποφασίζει. Ο ίδιος παραδέχτηκε «έκανα πάρα πολλά λάθη τακτικής ως πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ αλλά ποτέ δεν πρόδωσα τη βάση».

Δείτε video: 

https://youtu.be/8yB4O6lo8LA https://youtu.be/WsA1Wcyfzhw

 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία (σχεδόν) παραγγελιά
Σίγουρα είναι ευχάριστο και για την πόλη μας, αλλά και το ίδιο το άθλημα, να διακρίνεται κάποιος άλλος εκτός από τον Παναθηναϊκό
Μία (σχεδόν) παραγγελιά