Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μήνυση και αγωγή Κασσελάκη κατά Πολάκη - «Ανοχή τέλος»

«Από τα χρήματα που θα επιδικαστούν, θα στηρίξουμε δομές συμπερίληψης» τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε γνωστό, με ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ότι υπέβαλε έγκληση κατά του Παύλου Πολάκη, τονίζοντας πως θα ακολουθήσει και αγωγή αποζημίωσης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνει στην ανάρτησή του πως δεν προτίθεται να δείξει περαιτέρω ανοχή στις επιθέσεις που δέχεται και πως με τα χρήματα που θα του επιδικαστούν θα στηρίξει δομές συμπερίληψης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«"ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ" και "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

Τον Ιούλιο που μας πέρασε, ήμουν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που στάθηκε τόσο δυνατά και ξεκάθαρα ενάντια στην επιζήμια συμφωνία για την Τράπεζα Αττικής. Τη μέρα λοιπόν που πέρασε στα ψιλά η συμφωνία από τη Βουλή, ο «μισός ΣΥΡΙΖΑ» εξύβριζε γυναίκα μετακλητή υπάλληλο όσο ο άλλος μισός ΣΥΡΙΖΑ κρυβόταν να μη μιλήσει για το συστημικό deal που έχει ήδη κοστίσει πολλά εκατομμύρια στο φορολογούμενο.

Αμέσως μετά, το ένα μισό ήθελε να διαγράψει οριστικά το άλλο. Στο τέλος, τα δύο μισά συμφώνησαν: "Να μην έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα" και "ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ από τη χώρα".
Ανοχή τέλος.

Σήμερα υπέβαλα έγκληση κατά Παύλου Πολάκη. Θα ακολουθήσει και αγωγή αποζημίωσης. Από τα χρήματα που θα επιδικαστούν, θα στηρίξουμε δομές συμπερίληψης».

Απάντηση Πολάκη

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη τα εξής: «Καλώς να ορίσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων μαζί με τους άλλους μηνυτές μου». Ενώ πρόσθεσε: «Έκλεισες τον κύκλο της απατεωνιάς και σβήνεις από τον χάρτη…».

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

«Αχ καημένο!!! Δεν πάει καλά το Κίνημα Δημοκρατίας σου και ψάχνεις τρόπο να βρεθείς στη δημοσιότητα! Καλώς να ορίσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων μαζί με τους άλλους μηνυτές μου Άδωνι, Στουρνάρα, Λοβέρδο κλπ. ΥΓ. Έκλεισες τον κύκλο της απατεωνιάς και σβήνεις από τον χάρτη...».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν έχω οξυγόνο» – Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Με κάλεσμα που απευθύνουν οι συγγενείς των θυμάτων μετά το ηχητικό ντοκουμέντο και το πόρισμα του επικεφαλής των πραγματογνωμόνων
Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν έχω οξυγόνο» – Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Αγρότες από το Πήλιο έστησαν ολιγόλεπτο μπλόκο στον Περιφερειακό του Βόλου (VIDEO)
Τελικός προορισμός τους, ο Ριζόμυλος όπου σκοπεύουν να αποκλείσουν την παλιά εθνική οδό Βόλου - Λάρισας
Αγρότες από το Πήλιο έστησαν ολιγόλεπτο μπλόκο στον Περιφερειακό του Βόλου (VIDEO)
Πρόταση Γκιουλέκα για δημιουργία Μουσείου Τύπου στη Θεσσαλονίκη – Πού θα γίνει
«Το συζητήσαμε με την ΕΣΗΕΜ-Θ, γιατί σίγουρα θα πρέπει να παίξει και ένα ιδιαίτερο ρόλο η Ένωση Συντακτών» τόνισε ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης
Πρόταση Γκιουλέκα για δημιουργία Μουσείου Τύπου στη Θεσσαλονίκη – Πού θα γίνει