Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Τι συζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Τι συζήτησαν
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι δυο τους μίλησαν για τα βήματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Αφορμή αποτέλεσε το ταξίδι του Νετανιάχου στην Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού, ο κ. Νετανιάχου ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διπλωματική επίσκεψή του στις ΗΠΑ, ενώ συζήτησαν και για τις περιφερειακές εξελίξεις και «τα βήματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας» όπως αναφέρει η ανακοίνωση. 

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Τραμπ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αναφέρθηκε στη διαρκή σύσφιξη των σχέσεων της Τουρκίας με τη νέα κυβέρνηση στη Δαμασκό.

Τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «οι σχέσεις μας με την Τουρκία έχουν επιδεινωθεί. Δεν θέλουμε η Αγκυρα να χρησιμοποιεί το έδαφος της Συρίας σαν βάση για να κάνει επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κλαυδία για Eurovision: «Η εμφάνισή μας θα είναι εντυπωσιακή» (VIDEO)
klavdia

Ερντογάν: «Εργαζόμαστε για τη διατήρηση της θετικής ατμόσφαιρας με την Ελλάδα»