Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Μαρινάκης: Η ουσία δεν είναι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι

Μαρινάκης: Η ουσία δεν είναι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στόχος είναι να στείλουν ένα μήνυμα στον κόσμο ότι θα πάει στο γήπεδο για να δει αγώνα μπάσκετ

Η ουσία είναι να προσέλθουν οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων μέχρι το μεσημέρι για να γίνουν κάποιες διατυπώσεις που θα στείλουν ένα μήνυμα στον κόσμο ότι θα πάει στο γήπεδο για να δει αγώνα μπάσκετ. Και όχι να συμμετέχει σε μια πολεμική διαδικασία», ανέφερε στο Mega ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για τη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Αθλητισμού.

«Νομίζω ότι η ουσία δεν είναι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, η ουσία είναι να προσέλθουν και να κάνουν και οι δύο σαφείς διατυπώσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων όπως προβλέπει ο Νόμος. Έχει τεράστια σημασία», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «παράλληλα με αυτό, όλες οι άλλες διαδικασίες, όπως η πειθαρχική διαδικασία για το αν ακούστηκαν συνθήματα προχωράνε κανονικά από τον Αθλητικό Δικαστή».

Δείτε τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε Στοίχημα: Συνδυαστικά στο 2.10 με γκολ στο Γερμανία - Πορτογαλία

Πλήγμα από το Ισραήλ σε σχολείο στη Γάζα – Τουλάχιστον 10 οι νεκροί