Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Φάμελλος μετά τις παραιτήσεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητά παράιτηση της κυβέρνησης και εκλογές

Φάμελλος μετά τις παραιτήσεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητά παράιτηση της κυβέρνησης και εκλογές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος

Την παραίτηση της κυβέρνησης και την προκήρυξη εκλογών μετά τις παραιτήσεις Βορίδη και τριών υφυπουργών για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος. 

Ο κ. Φάμελλος στη δήλωσή του χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής» ενώ συμπλήρωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για αυτά τα σκάνδαλα». 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι σημερινές παραιτήσεις υπουργών, το υλικό της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι αδιανόητες αποκαλυφθείσες συνομιλίες, αλλά και οι δύο ήδη παραπομπές υπουργών του κ. Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών, αποκαλύπτουν ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για αυτά τα σκάνδαλα. Οι δικοί του άνθρωποι εμπλέκονται στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που είχαν βάλει στο στόχαστρο ακόμα και την Ευρωπαία Εισαγγελέα. Είναι απόλυτα απονομιμοποιημένος στα μάτια του ελληνικού λαού. Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση είναι εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού.

Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός, αλλά παραίτηση της κυβέρνησης, εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση που θα ανορθώσει ξανά τη χώρα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνητικές πηγές: Αλλαγές στην κυβέρνηση μετά το υπουργικό της Δευτέρας

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο παρουσιαστής που κατηγορούταν για εκβιασμό