Κόντρα μεταξύ της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ζέτας Μακρή και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου εκτυλίχθηκε σήμερα κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρίστου Δήμα στο 8ο Γυμνάσιο - Λύκειο Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news την ώρα που ο κ. Δήμας μιλούσε για την αναβάθμιση των σχολείων μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» ο Αχιλλέας Μπέος είπε:
«Υπουργέ μου να κάνετε και 2-3 καινούργια σχολεία γιατί έχουμε μείνει… επί ημερών της κ. Μακρή που μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο. Να κάνουμε μερικά καινούργια κτίρια που τα έχουμε ανάγκη». Η κ. Μακρή αρκέστηκε να σχολιάσει ότι υπεύθυνος είναι ο Δήμος και πως ο Δήμος Σκιάθου έφτιαξε οκτώ σχολεία, ενώ ο Δήμος Βόλου κανένα.
Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν με τον Αχιλλέα Μπέο να λέει ότι «δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει η Μακρή από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ», ενώ λίγο αργότερα την προκάλεσε σε προσωπικό επίπεδο «να εξηγήσει στον κόσμο αν είναι βοσκοπούλα ή όχι».
Στη συνέχεια η κ. Μακρή είπε «δεν μας παρατάς, σέβομαι τον Δήμα αλλιώς...».
Η ίδια δήλωσε ότι ανάμεσα στους ανθρώπους με τους οποίους έχει δημόσιο διάλογο, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αχιλλέας Μπέος.
Δείτε βίντεο:
Πηγή φωτογραφίας: gegonota.news
