Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Νετανιάχου: «Ρίξαμε 153 τόνους βομβών στη Γάζα την Κυριακή»

Νετανιάχου: «Ρίξαμε 153 τόνους βομβών στη Γάζα την Κυριακή»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Το ένα μας χέρι κρατά όπλο, το άλλο είναι απλωμένο για την ειρήνη», είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Στη διάρκεια ομιλίας του στην Κνεσέτ τη Δευτέρα (20/10) ο Μπενιαμιν Νετανιάχου επιβεβαίωσε πως το Ισραήλ έριξε χθες «153 τόνους βομβών» στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια φονικών πληγμάτων ως απάντηση σε αυτό που ο στρατός κατήγγειλε ως επιθέσεις της Χαμάς που παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός.

«Ρίξαμε χθες 153 τόνους βομβών σε διαφορετικά τμήματα της Λωρίδας της Γάζας αφού δύο στρατιώτες μας σκοτώθηκαν από τη Χαμάς», δήλωσε ο Νετανιάχου στο ισραηλινό κοινοβούλιο, του οποίου η χειμερινή κοινοβουλευτική περίοδος ξεκίνησε σήμερα επίσημα.

Ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος ανακοίνωσε την Κυριακή τον θάνατο εν ώρα μάχης δύο στρατιωτών στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, βομβάρδισε περιοχές κατά μήκος του παλαιστινιακού θύλακα, προτού ανακοινώσει χθες πως εφαρμόζει εκ νέου την εκεχειρία. Η Χαμάς διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή και επαναβεβαίωσε την «πλήρη δέσμευσή της» στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, που τέθηκε σε ισχύ τη 10η Οκτωβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Θεσσαλονικιός που κέρδισε σε διαγωνισμό κοσμημάτων - Το εντυπωσιακό κολιέ (VIDEO)

Από τη Θεσσαλονίκη ανοίγει η αυλαία για το «Check in για 2»