Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σιμόπουλος για μπλόκα: Να επέμβει η αστυνομία – Ανοιχτοί δρόμοι, ακόμη και με τη βία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Πρέπει να επικρατήσει ο νόμος και η τάξη» είπε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Την επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να διαλυθούν τα μπλόκα των αγροτών ακόμα και με τη βία ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος αναφέροντας ότι «πρέπει να επικρατήσει ο νόμος και η τάξη».

Μιλώντας στο Open, o βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στους αγρότες για τα μπλόκα ισχυριζόμενος ότι: «Δεν έχουν κανένα δικαίωμα είτε έχουν δίκιο, που μπορεί να έχουν, όσο δίκαιο κι αν έχουν. Πρέπει και να δράσουμε γιατί όσο συνεχίζεται αυτή η ιστορία τα μπλόκα θα δυναμώνουν. Για μένα πρέπει να επέμβει η αστυνομία. Πρέπει να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Γι’ αυτό είναι η αστυνομία. Πρέπει να ανοίξουν οι δρόμοι. Κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία».

Στις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος επέμεινε: «Πρέπει να επέμβει η αστυνομία και να τελειώνει αυτή η ιστορία με το κλείσιμο των δρόμων συν όμως οτιδήποτε σημαίνει αυτό. Πρέπει να αποκατασταθεί η κυκλοφορία», συμπλήρωσε για να πει λίγο μετά «και με βία ακόμη».

Δείτε τις δηλώσεις του Στράτου Σιμόπουλου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ