Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολάκης κατά Καρυστιανού: «Για τα δύο πρώτα Μνημόνια, δεν είπε κουβέντα»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι λέει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Καρυστιανού για το νέο κόμμα

Ο Παύλος Πολάκης καταλογίζει στη Μαρία Καρυστιανού ότι «για τα δύο πρώτα Μνημόνια, δεν είπε κουβέντα», απαντώντας στις τοποθετήσεις της τελευταίας σε συνέντευξη στο KONTRA.

Ο Χανιώτης βουλευτής υποστηρίζει πως το τρίτο μνημόνιο είχε κόστος 9 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 3 δισ. ευρώ επιστράφηκαν μέσω επιδόματος αλληλεγγύης, ενώ, τα δύο πρώτα είχαν κόστος 65 δισ. ευρώ και για αυτά, όπως αναφέρει, η Μαρία Καρυστιανού δεν είπε κουβέντα.

Ταυτόχρονα, ο Πολάκης ζητά από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλα Φαραντούρη, να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με τις φήμες που τον συνδέουν με τον υπό διαμόρφωση κομματικό φορέα της Μαρίας Καρυστιανού, καλώντας τον να πάρει θέση είτε απορρίπτοντας τα σενάρια, είτε παραιτούμενος από τη θέση του ευρωβουλευτή.

Μάλιστα, άφησε και αιχμή κατά της Καρυστιανού, η οποία είπε ότι στο νέο κόμμα δεν χωρούν πρόσωπα που έχουν ήδη ταυτιστεί με το υπάρχον πολιτικό σύστημα και απέκλεισε συνεργασίες. «Από τη δεκαετία του ’80, πάντα η «ομάδα ανεξάρτητων πρωτοετών» ήταν δευτεροετείς Δαπίτες! Μα πάντα όμως», έγραψε ο Πολάκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα