Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανεστίδης έξω από το Μαξίμου: Να μας δώσουν πίσω τα λεφτά που μας έτρωγαν 6 χρόνια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι δήλωσε ο συνδικαλιστής αγρότης που δεν έγινε δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου

Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης, ο οποίος είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό.

Ερωτηθείς τι προσδοκά από τη σημερινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία των αγροτών ο κ. Ανεστίδης δήλωσε: «Να μας δώσουν τα κλεμμένα λεφτά που μας έτρωγαν έξι χρόνια».

«Καθ’ ομολογία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, με την καλή λειτουργία του ΟΠΕΚΕ φέτος περίσσεψαν περίπου 160 – 180 εκατ. Για όλα αυτά τα χρόνια που φωνάζαμε τα λεφτά αποδεικνύεται ότι είναι 1,2 δισ. Εμείς ζητάμε αυτά τα λεφτά και όταν τα πάρει από τους κλέφτες ας τα συμπληρώσει στον κορβανά. Αυτή είναι η απώλεια του χαμένου εισοδήματος που ζητάμε για να ξεκινήσουμε τη φετινή χρονιά για να σπείρουμε» είπε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους στα Γιαννιτσά την ώρα που διάβαζαν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του