Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ανεστίδης έξω από το Μαξίμου: Να μας δώσουν πίσω τα λεφτά που μας έτρωγαν 6 χρόνια

Ανεστίδης έξω από το Μαξίμου: Να μας δώσουν πίσω τα λεφτά που μας έτρωγαν 6 χρόνια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι δήλωσε ο συνδικαλιστής αγρότης που δεν έγινε δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου

Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης, ο οποίος είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό.

Ερωτηθείς τι προσδοκά από τη σημερινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία των αγροτών ο κ. Ανεστίδης δήλωσε: «Να μας δώσουν τα κλεμμένα λεφτά που μας έτρωγαν έξι χρόνια».

«Καθ’ ομολογία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, με την καλή λειτουργία του ΟΠΕΚΕ φέτος περίσσεψαν περίπου 160 – 180 εκατ. Για όλα αυτά τα χρόνια που φωνάζαμε τα λεφτά αποδεικνύεται ότι είναι 1,2 δισ. Εμείς ζητάμε αυτά τα λεφτά και όταν τα πάρει από τους κλέφτες ας τα συμπληρώσει στον κορβανά. Αυτή είναι η απώλεια του χαμένου εισοδήματος που ζητάμε για να ξεκινήσουμε τη φετινή χρονιά για να σπείρουμε» είπε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νίκος Καραχάλιος: Κατέθεσε καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο κατά της Καρυστιανού

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ - Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου για τη Γροιλανδία