Την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου να επιβάλλει ποινή φυλάκισης 126 ετών και οκτώ μηνών, με εκτιτέα τα οκτώ έτη στους τέσσερις κατηγορούμενους για υποκλοπές μέσω Predator σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «δύο τη γλίτωσαν, γιατί απουσίαζαν από το κατηγορητήριο, ο ηθικός και ο εκτελεστικός αυτουργός» δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«126 χρόνια και 8 μήνες για καθέναν από τους τέσσερις κατηγορούμενους της δίκης των υποκλοπών. Δύο τη γλίτωσαν, γιατί απουσίαζαν από το κατηγορητήριο.
Ο ηθικός και ο εκτελεστικός αυτουργός. Αυτός που σκέφτηκε και αυτός που οργάνωσε τον βιασμό του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας. Ο ένας λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης και ο άλλος Γρηγόρης Δημητριάδης. Μετά τη σημερινή εξέλιξη όμως, δύσκολα θα αποφύγουν να λογοδοτήσουν και οι πραγματικοί υπαίτιοι. Και στο λαό και στη δικαιοσύνη».
- Πορεία στη Θεσσαλονίκη: Μαθητές, φοιτητές πρώτοι στο δρόμο για τα Τέμπη (ΦΩΤΟ + VIDEO)
- Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη για 7 ώρες στις 28/2 – Στάση για τα Τέμπη
- Χαλκιδική: Χειροπέδες σε 68χρονο - Έκλεψε 200 ευρώ από παγκάρι εκκλησίας
- Θεσσαλονίκη: Έρχονται 500 νέα δέντρα στο κέντρο – Πού θα τοποθετηθούν
