Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Σιμόπουλος για Σοφία Χρηστίδου: «Όχι στην ψυχρή εφαρμογή εγκυκλίων και αποφάσεων»

Σιμόπουλος για Σοφία Χρηστίδου: «Όχι στην ψυχρή εφαρμογή εγκυκλίων και αποφάσεων»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δήλωση του βουλευτή Θεσσαλονίκης σχετικά με την καθηγήτρια που πέθανε έπειτα από εγκεφαλικό

Στον τραγικό θάνατο της εκπαιδευτικού, Σοφίας Χρηστίδου, αναφέρθηκε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, μέσω βίντεο που ανάρτησε στα social media. Στη δήλωσή του ο κ. Σιμόπουλος αναφέρει πως όσοι έχουν την (κατά τόπους) επίβλεψη της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουν παρόμοια ζητήματα λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την ανθρώπινη διάσταση και όχι μόνο με ψυχρή εφαρμογή εγκυκλίων και οδηγιών.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο κ. Σιμόπουλος αναφέρει:

Την εκπαιδευτικό Σοφία Χρηστίδου η οποία έφυγε πρόσφατα από κοντά μας μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό, την γνώριζα καλά.

Δεν θα ασχοληθώ σήμερα με τις συνθήκες και τις αιτίες του θανάτου της. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα και άλλωστε έχει παραγγελθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

Σεβόμενος, όμως, τη μνήμη της, οφείλω να θέσω μια άλλη σημαντική διάσταση του θέματος.

Αναφέρομαι, συγκεκριμένα, στον τρόπο με τον οποίο όσοι έχουν την (κατά τόπους) επίβλεψη της εκπαιδευτικής διαδικασίας αντιμετωπίζουν παρόμοια ζητήματα.

Σε αυτόν τον τρόπο πρέπει πάντα να υπάρχει η ανθρώπινη διάσταση και όχι η ψυχρή εφαρμογή εγκυκλίων και οδηγιών.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έπεσαν υπογραφές για το Πάρκο Μνήμης – Έτοιμο την άνοιξη του 2027

Έρχονται ανακοινώσεις για νέα μέτρα – Τι αλλάζει σε βενζινάδικα, σουπερμάρκετ