Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρία Καρυστιανού: Κατάντια ο Φλωρίδης – Αίθουσα «αχούρι» κόστισε 1,6 εκατ. ευρώ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σφοδρή επίθεση για τις συνθήκες στη δίκη των Τεμπών και αιχμές για σπατάλη 1,6 εκατ. ευρώ – Ζητά παρέμβαση του ΤΕΕ και «λογοδοσία για το δημόσιο χρήμα»

Απάντηση από την Μαρία Καρυστιανού στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης για τη δίκη των Τεμπών. Με αιχμηρή γλώσσα, κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τους παράγοντες της δίκης και θέτει ζήτημα συνθηκών στην αίθουσα, ενώ παράλληλα ζητά έλεγχο για το κόστος της ανακαίνισης, ανοίγοντας νέο κύκλο έντασης γύρω από τη διαδικασία.

Ειδικότερα στην ανάρτησή της αναφέρει:

Μια χώρα που δίδαξε τη δημοκρατία ζει την κατάντια να  έχει Υπουργό Δικαιοσύνης  τον Γιώργο Φλωρίδη, ένα πρόσωπο, το  οποίο στερείται ενσυναίσθησης και στοιχειωδών γνώσεων για το ότι οι παράγοντες της δίκης, διάδικοι, μηνυτές, κατηγορούμενοι, συνήγοροι και μάρτυρες πρέπει να έχουν θέσεις και όχι να στοιβάζονται όρθιοι, σαν τα ποντίκια.

Και όχι βέβαια οι υποψήφιοι αρχηγοί που μονοπωλούν τη σκέψη σας κ. Φλωρίδη γιατί αποκαλύπτουν τα συνεχή σκάνδαλα της Κυβέρνησης που σήμερα υπηρετείτε και έτσι τρίζει η δική σας “καρεκλίτσα”, με  την οποία και μόνο ασχολείστε.

Πέρα από αυτά όμως καλώ το ΤΕΕ να κάνει αυτοψία, επιμέτρηση και πιστοποίηση για το αν ο προυπολογισμός της ανακαίνισης του 1.600.000 ευρώ αληθινά υλοποιήθηκε ή όχι και αν ναι με ποιό ποσοστό υπεριτμολόγησης. Και βέβαια καλώ το ΤΕΕ να συγκρίνει την αίθουσα - αχούρι που ανακαίνισε ο κ. Φλωρίδης με 1.600.000€ με  την από πολλού λειτουργούσα δικαστική αίθουσα  του Εφετείου Αθηνών, όπου έγιναν  οι μεγάλες δίκες, ώστε πέρα από την αναισθησία, αναλγησία, υποκρισία και ειρωνεία, να αναδειχθεί περίτρανα και το ψεύδος του.

Φτάνει πια η ατιμωρησία. Απαιτούμε ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ  για το δημόσιο  χρήμα ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑΤΕ και ΣΕΒΑΣΜΟ στους ΠΟΛΙΤΕΣ της χώρας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ