Στις εξελίξεις που αφορούν στη νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και στο ζήτημα της διεξαγωγής της συζήτησης για το κράτος δικαίου μετά το Πάσχα, αναφέρεται ο Νίκος Ανδρουλάκης σε βίντεο του στο TikTok με τίτλο: «Αυτή την προκλητικά και απροκάλυπτα βολεμένη κυβέρνηση θα την ξεβολέψουμε. Μαζί».
«Η κυβέρνηση πανικόβλητη από τις απειλές του Ντίλιαν θέλει να πάει τη συζήτηση μετά το Πάσχα γιατί το παρασκήνιο και οι μεθοδεύσεις χρειάζονται χρόνο. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να κάνουν κουρελόχαρτο τον Κανονισμό της Βουλής», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. «Άλλωστε γι' αυτούς είναι κανονικότητα η παράκαμψη των διαδικασιών και η χειραγώγηση των θεσμών. Την ίδια στιγμή που εν ενεργεία υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται στην νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ», προσθέτει.
«Όλα αυτά δεν χωρούν να κρυφτούν κάτω από κανένα χαλί. Αυτή την παρακμή θα την σταματήσουμε μαζί», σημειώνει ο κ. Ανδρουλάκης.
Δείτε το βίντεο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ:
- Βαρύ πένθος στη Βέροια: Πέθανε 7χρονος που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη
- Προβλήματα από τη βροχή στην Κεντρική Μακεδονία – Πού υπάρχουν κλειστοί δρόμοι
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έρχεται ανασχηματισμός μετά τη «βόμβα» για 11 + 2 βουλευτές
- Χρεωστικά εκκαθαριστικά με μέσο φόρο 1.070 ευρώ – Από τις πρώτες 588.800 δηλώσεις
