Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Βορίδης: «Η κα Καρυστιανού αξιοποιεί το προσωπικό της δράμα πολιτικά»

Βορίδης: «Η κα Καρυστιανού αξιοποιεί το προσωπικό της δράμα πολιτικά»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι είπε για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Η κα Καρυστιανού αξιοποιεί το προσωπικό της δράμα πολιτικά», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και σημείωσε ότι όσο το κόμμα της θα αποκτάει ταυτότητα, τόσο θα χάνει ενώ επεσήμανε ότι απευθύνεται «στον αντισυστημικό και αντιπολιτικό χυλό».

Όσον αφορά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να φτιάξει το δικό του μαγαζί με τους δικούς του όρους και υποστήριξε ότι θα εξακολουθήσει να είναι μέρος του ποσοστού του 17%.

Στην ερώτηση αν η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, Λάουρα Κοβέσι, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη απάντησε «εγώ στην ψυχούλα του καθενός δεν είμαι, τα κίνητρα δεν τα ξέρω βλέπω όμως πολιτικές δηλώσεις, βλέπω αίολες αιτιάσεις και βλέπω και απαράδεκτες διαβιβάσεις δικογραφιών».

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έργο πνοής για τη Θεσσαλονίκη: Ανοίγει ο δρόμος για Προαστιακό και σύνδεση με Λιμάνι

Θεσσαλονίκη - ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντόπιζαν «ορφανά» αγροτεμάχια - Πώς δρούσε το κύκλωμα