Στο σπίτι του περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, στην Αγία Παρασκευή έφτασαν περίπου 100 αναρχικοί το βράδυ της Δευτέρας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τους απεργούς πείνας στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας του περιφερειάρχη αναγράφηκαν συνθήματα με σπρέι σε τοίχους, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.
Σύμφωνα με κείμενο που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η κινητοποίηση είχε στόχο να εκφράσει στήριξη προς τους απεργούς πείνας και ειδικότερα προς τον Αριστοτέλη Χατζή.
Στο ίδιο κείμενο, οι συντάκτες της ανακοίνωσης αποδίδουν ευθύνες στον περιφερειάρχη Αττικής για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από τα Προσφυγικά.
Δείτε φωτογραφίες:






ΝΔ: Θρασύδειλοι τραμπούκοι απείλησαν την οικογένειά του
Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, κάνοντας λόγο για θρασύδειλους τραμπούκους που προχώρησαν σε απειλητικές ενέργειες σε βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του.
Αναλυτικά:
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση στο σπίτι του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, από θρασύδειλους τραμπούκους που απείλησαν τον ίδιο και την οικογένειά του.
Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν. Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή του νόμου και η ανάπλαση των προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, έπειτα από δεκαετίες εγκατάλειψης, είναι για εμάς αυτονόητη. Όπως αυτονόητη είναι και η μάχη που πρέπει να δοθεί για τα δικαιώματα των ιδιοκτητών των οικιών, τα οποία καταπατούνται σε αρκετές περιπτώσεις από καταληψίες.
Στεκόμαστε στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά και της οικογένειάς του και αναμένουμε την άμεση καταδίκη των πράξεων αυτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Η σιωπή σημαίνει ανοχή και η ανοχή είναι απαράδεκτη.
Όσο για τους θρασύδειλους τραμπούκους, ας γνωρίζουν καλά ότι δεν πτοούν και δεν εκφοβίζουν τα στελέχη μας. Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τις κουκούλες, τις μπογιές και τα απειλητικά συνθήματά τους».
Πηγή: protothema.gr
- Θεσσαλονίκη: Τοξικός ο καπνός από τη φωτιά στα Τσαΐρια – Καλύτερη η εικόνα
- Νόμος Κατσέλη: Ρύθμιση ανάσα για χιλιάδες κόσμου – Αλλάζουν οι δόσεις, ποιοι κερδίζουν
- Θεσσαλονίκη: Ο «Νυχτερινός» επιστρέφει στο κέντρο – Πότε το μεγάλο δρομικό πάρτι
- Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία μέσα σε λίγη ώρα - Με 2 τραυματίες, πού έγιναν
