Τις δύο ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο που θα αποτελέσουν ορόσημο για την προσπάθειά της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης να πείσει για τις θέσεις και το πρόγραμμά της ανακοίνωσε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί στη ΔΕΘ στις 9 Σεπτεμβρίου όπου αρχικά θα περιηγηθεί στα περίπτερα της Helexpo και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Ωστόσο μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει, πάλι από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Porto Palace, το οικονομικό πρόγραμμα της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης.
Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας μόνο τυχαία δεν είναι καθώς, όπως φαίνεται, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να προλάβει και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που θα βρεθεί στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου αλλά (κυρίως) και το ΠΑΣΟΚ και την εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο με στόχο μία ομιλία προγραμματικού χαρακτήρα από τον Νίκο Ανδρουλάκη, περίληψη εκείνης που θα κάνει στη ΔΕθ.
Πηγή: protothema.gr
- Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρούς μητέρα και γιο στις Σέρρες – Πώς έγινε η σφοδρή μετωπική
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε διακινητή αλλοδαπών – Στοίβαξε 2 ανθρώπους στο πορτ μπαγκάζ
- «Τα πήρε» με θαμώνα η Καλλιμάνη: Του πέταξε τα λουλούδια στο κεφάλι - «Εσένα σ' αρέσει;»
- Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο - Τουλάχιστον 4 οι νεκροί (ΦΩΤΟ + VIDEO)