Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Έγινε μέλος της ΕΛΑΣ την ώρα συνέντευξης - «Άντε και σε καλή μεριά» (VIDEO)

Έφη Αχτσιόγλου: Έγινε μέλος της ΕΛΑΣ την ώρα συνέντευξης - «Άντε και σε καλή μεριά» (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Ορίστε αυτή είναι η δική μας ηθική επανάσταση, τα λέει ο πρόεδρος» είπε

Η Έφη Αχτσιόγλου εγγράφηκε ως μέλος της ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο in.gr.

Η πρώην υπουργός Εργασίας, η οποία το καλοκαίρι παραιτήθηκε από βουλευτής, εγγράφηκε στην πλατφόρμα, μετά από «πείραγμα» που άρχισε στο πλαίσιο της συζήτησης, για τον εάν θα το πράξει.

Η ίδια γελώντας είπε ότι θα το κάνει εκείνη τη στιγμή ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική Θεοπούλα που πρωταγωνίστησε στα σχετικά βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ορίστε αυτή είναι η δική μας ηθική επανάσταση, τα λέει ο πρόεδρος» είπε η Έφη Αχτσιόγλου. Στη συνέχεια, επέλεξε ως τομέα ενδιαφέροντός της την «Εργασία».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μέσα μου είπε πολύ κατασταλαγμένη. Είμαι πολύ κατασταλαγμένη για το τι πρέπει να γίνει πολιτικά», σχολίασε αναφερόμενη στην εγγραφή της.

Κλείνοντας την πλατφόρμα της ΕΛΑΣ, η Έφη Αχτσιόγλου είπε χαρακτηριστικά: «Άντε και σε καλή μεριά».

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος
xaritopoulos

Ο Τραμπ διέταξε έρευνα σε βάρος της διοικήτριας της Fed - Ελέγχεται για απάτη με δάνεια
lisa cook