Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Τέμπη: «Οι αποκαλύψεις δικηγόρων επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Βελόπουλου»

Ελληνική Λύση για Τέμπη: «Οι αποκαλύψεις δικηγόρων επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Βελόπουλου»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Φλωρίδη ότι η Ελληνική Λύση παρά την στοχοποίηση και τις συκοφαντικές επιθέσεις θα συνεχίσει τον αγώνα για τη δικαίωση των νεκρών» αναφέρει

Ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις δικηγόρων των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών εξέδωσε η Ελληνική Λύση. 

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «διαβεβαιώνουμε τον κύριο Φλωρίδη ότι η Ελληνική Λύση παρά την στοχοποίηση και τις συκοφαντικές επιθέσεις θα συνεχίσει τον αγώνα για τη δικαίωση των νεκρών, από την αίθουσα του κοινοβουλίου, έως τις αίθουσες των δικαστηρίων». 

Αναλυτικά:

«Οι πρωτοφανείς αποκαλύψεις των δικηγόρων των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών, κ. Γιάννη Μαντζουράνη, κ. Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου και του κ. Δημήτρη Σκαρίπα επιβεβαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην ολομέλεια της Βουλής και αποδεικνύουν ότι τα ψεύδη του υπουργού Δικαιοσύνης είναι συνειδητά και δόλια με μοναδικό στόχο την συνεχιζόμενη  προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος με ταυτόχρονη στοχοποίηση της Ελληνικής Λύσης.

Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Φλωρίδη ότι η Ελληνική Λύση παρά την στοχοποίηση και τις συκοφαντικές επιθέσεις θα συνεχίσει τον αγώνα για τη δικαίωση των νεκρών, από την αίθουσα του κοινοβουλίου, έως τις αίθουσες των δικαστηρίων.

ΥΓ: Η αποκάλυψη ότι έντιμος εισαγγελέας ήταν αυτός που αποκάλυψε την ύπαρξη των εκατοντάδων πολύτιμων στοιχείων, που κάποιοι επιχείρησαν να «εξαφανίσουν», εξηγεί και τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στις αποκαλύψεις του Κυριάκου Βελόπουλου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Στο υπό ανέγερση κολυμβητήριο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο Γιάννης Παπαγεωργίου
Στο υπό ανέγερση κολυμβητήριο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο Γιάννης Παπαγεωργίου

Άδεια σε γονείς: Πόσους μήνες δικαιούνται, τι αλλάζει - Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης για τηλεργασία