Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ο υφυπουργός Εξωτερικών στην Παγκόσμια Διάσκεψη του Ο.Η.Ε για τις Περίκλειστες Χώρες

Ο υφυπουργός Εξωτερικών στην Παγκόσμια Διάσκεψη του Ο.Η.Ε για τις Περίκλειστες Χώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα διεξαχθεί στην Βιέννη, από 4 έως 6 Νοεμβρίου....

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη 2η Παγκόσμια Διάσκεψη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τις Περίκλειστες Αναπτυσσόμενες Χώρες (Landlocked Developing Countries - LLDCs), η οποία θα διεξαχθεί στην Βιέννη, από 4 έως 6 Νοεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Βιέννη, ο κ. Γεροντόπουλος θα συναντηθεί με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο και θα τον συνοδέψει στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Αυστρία. Επιπλέον, ο κ. Γεροντόπουλος θα έχει συνάντηση και με τα μέλη της Ελληνικής Ομογένειας που ζουν στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Τέλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί και την Ελληνική Εθνική Σχολή Βιέννης, που είναι το αρχαιότερο εν ενεργεία σχολείο της Ελληνικής Ομογένειας και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1804.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συναντήσεις Γ. Μανιάτη σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη

Ανακοίνωση από τον ΟΓΑ για την υποβολή αιτήσεων Α21 οικογενειακών επιδομάτων