Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Παραδόθηκε η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον πρόεδρο της Βουλής

Παραδόθηκε η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον πρόεδρο της Βουλής
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, παραδόθηκε η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

«Εγγυητή στη διαχείριση των πόρων των φορολογουμένων» χαρακτήρισε το Ελεγκτικό Συνέδριο ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με αφορμή την παράδοση της ετήσιας έκθεσης του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου.

«Εμπιστεύομαι πάρα πολύ το Ελεγκτικό Συνέδριο. Όταν ανέλαβα υπουργός Εθνικής Άμυνας έστειλα όλες τις συμβάσεις για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε διά νόμου ο έλεγχος επί των συμβάσεων» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Χαίρομαι που υπηρέτησα μια κυβέρνηση που καθιέρωσε νομοθετικά τον υποχρεωτικό έλεγχο των συμβάσεων. Πιστεύω ότι είστε η εγγύηση για τη διαχείριση των πόρων των φορολογουμένων» είπε.

Παραδίδοντας την έκθεση του οικονομικού έτους 2013, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκος Αγγελάρας είπε ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου και της Βουλής, θα γίνουν οι δέουσες ενέργειες.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κομισιόν: Στόχος η ολοκλήρωση της αξιολόγησης έως τις 8 Δεκεμβρίου

Ο Ζωρζ Πιλαλί στο Fix Factory of Sound