Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος με Βενιζέλο και Παπανδρέου

Ενημερώθηκε για την προεκλογική περίοδο και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί...

Για την προεκλογική περίοδο και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Σεργκέι Στάνισεφ στο πλαίσιο τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ,«ο κ. Στάνισεφ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη και στο ρόλο του ως εγγυητή της πολιτικής και θεσμικής σταθερότητας στην Ελλάδα».

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο κ. Στάνισεφ είπε στον κ. Παπανδρέου ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στις ελληνικές εκλογές, θα υποστηρίξει τρία κόμματα: Το ΠΑΣΟΚ, Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Το Ποτάμι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βραζιλία: Απέτρεψαν βομβιστική επίθεση σε συναυλία της Lady Gaga (ΦΩΤΟ)
Το σχέδιο οργανώθηκε από μια ομάδα που προωθούσε ρητορική μίσους με στόχο τη ριζοσπαστικοποίηση εφήβων - Συνελήφθη άνδρας ως ο αρχηγός της ομάδας 
Βραζιλία: Απέτρεψαν βομβιστική επίθεση σε συναυλία της Lady Gaga (ΦΩΤΟ)
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τηρήσω το Σύνταγμα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»