Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με το Γ. Στουρνάρα συναντήθηκε ο Στ. Θεοδωράκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ενημέρωση για τα προβλήματα των τραπεζών και της οικονομίας έδωσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρας, στον Στ. Θεοδωράκη

Λεπτομερή ενημέρωση για τα προβλήματα των τραπεζών και της οικονομίας έδωσε σήμερα το πρωί ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, στον Σταύρο Θεοδωράκη κατόπιν αιτήματος του τελευταίου.

«Το συμπέρασμά μου είναι ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά υπό έλεγχο» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, εξερχόμενος της συνάντησης η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα.

«Η Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα» πρόσθεσε «στηρίζει τις ελληνικές τράπεζες και τις καταθέσεις των Ελλήνων, όσο βέβαια και οι Έλληνες τηρούν τις δεσμεύσεις τους και συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους για την επίλυση των προβλημάτων».

«Το Ποτάμι, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, αυτό ακριβώς θέλει να εξασφαλίσει και σε αυτές τις εκλογές: Ότι η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά της Ευρώπης και στηρίζεται από την Ευρώπη» τόνισε.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται, γιατί έχει ένα πολύ μεγάλο όπλο: Είναι η ευρωπαϊκή του πορεία» υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τους φόβους που δημιουργούν δηλώσεις από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «με ένα δυνατό Ποτάμι, αυτή η πορεία θα τονωθεί ακόμα περισσότερο».

Έκανε λόγο για «παραφωνίες, που ακούγονται αριστερά και δεξιά, άνθρωποι που αμφισβητούν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» χαρακτηρίζοντας τα λόγια αυτά ως «επικίνδυνα και επιπόλαια, που δεν έχουν σχέση με την πραγματική θέληση του Έλληνα».

Επισήμανε, επίσης, ότι στη διακαναλική συνέντευξη του Ποταμιού, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο, θα παρουσιαστεί το πλαίσιο στο οποίο πιστεύει το κόμμα του ότι πρέπει να συνεχίσει να κινείται η χώρα μας με συγκεκριμένες προτάσεις και για τις εκκρεμότητες που έχουμε με την ΕΕ.

«Είτε έχουμε κυβέρνηση, είτε όχι τη Δευτέρα, το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες έχουμε τη θέληση να είμαστε μέλος της ευρωζώνης και μέρος της Ευρώπης. Άρα, νομίζω ότι αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί