Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

«Δεχόμουν απειλές κατά της ζωής μου», είπε στην Telegraph ο Χ. Θεοχάρης

«Δεχόμουν απειλές κατά της ζωής μου», είπε στην Telegraph ο Χ. Θεοχάρης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Απειλές και πολιτικές πιέσεις κατήγγειλε ότι δεχόταν ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων. Χ. Θεοχάρης

Απειλές κατά της ζωής του αποκάλυψε ότι δεχόταν ο τέως γγ Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, o νυν βουλευτής του Ποταμιού, αποκάλυψε, ότι το γραφείο του δεχόταν τηλεφωνικές απειλές, όπως για παράδειγμα, «πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ να του σπάσουν τα πόδια», ενώ του είχαν αποσταλεί και απειλητικές επιστολές.

Εκνευρισμένος από τις απειλές, αλλά και υπό διαρκή πολιτική πίεση για να μην κυνηγήσει τους διαπλεκόμενους, ο Χάρης Θεοχάρης παραιτήθηκε, μόλις 17 μήνες μετά την ανάληψη της θέσης του, που ήταν πενταετούς διάρκειας.

Ο βουλευτής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να βάλει τάξη στα φορολογικά της, αν οι αρμόδιοι βρίσκονται υπό πολιτική πίεση.

«Με ήθελαν να είμαι ανεκτικός. Αντιστάθηκα μέχρις ενός σημείου, αλλά μετά έπρεπε να αποχωρήσω» δήλωσε ο κ. Θεοχάρης. Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, θεωρεί ότι «είναι ειλικρινής και αποφασισμένος.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νέοι φακοί γυαλιών οράσεως μετατρέπονται σε ηλίου όταν το θέλετε εσείς

Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης κατακτά την Αθήνα!