Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ανάληψη ευθύνης για μπαράζ εμπρησμών στην Αττική

Ανάληψη ευθύνης για μπαράζ εμπρησμών στην Αττική
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Την ευθύνη για πρόσφατες διαδοχικές επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Αττική αναλαμβάνουν με κείμενό τους που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο η «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» και η «Διαρκής Ανίερη Σύνοδος/Εικονοκλαστικός Πυρήνας Clement Duval».

Πρόκειται για τις τους εμπρησμούς που σημειώθηκαν:

-στις 8 Ιανουαρίου σε όχημα εταιρείας σεκιούριτι, σε εξωτερικό χώρο συνεργείου στην οδό Πόντου στην Αργυρούπολη,

-στις 12 Ιανουαρίου σε όχημα εταιρείας πυρασφάλειας, έξω από το κατάστημά της, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στον Βύρωνα,

-στις 22 Ιανουαρίου σε όχημα τουριστικής εταιρείας στην οδό Αριστείδου στη Γλυφάδα,

-καθώς και στις 29 Ιανουαρίου στα γραφεία τουριστικής επιχείρησης, στον δεύτερο όροφο κτιρίου επί της Λεωφόρου Ιασωνίδου στο Ελληνικό και σε βαν των Hellenic Duty Free Shops.

«Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του Γενάρη, βανδαλίσαμε ποικιλοτρόπως 27 κάμερες καταστημάτων σε διάφορες περιοχές του κέντρου της πόλης» αναφέρουν οι συντάκτες του κειμένου, που, μεταξύ άλλων, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου, λέγοντάς της «Μείνε ασφαλής και δυνατή… Η μέρα μας θα έρθει!».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δικαιώθηκε ο Νεύτωνας για τα δέντρα!

ΠΟΣΠΕΡΤ: Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο στις 11/2